Eterično olje pomaranče (sladka), hladno stiskano, BIO

Eterično olje pomaranče blaži vsa notranja in zunanja vnetja, pospešuje krvni obtok, zavira rast mikrobov in pozitivno deluje na prebavo, ter pomaga dvigovati imunski sistem. Učinkuje tudi antidepresivno, proti strahovom in tesnobi in je dobro za dvig razpoloženja. V kozmetiki se uporablja za pomoč pri zdravljenju aken, mozoljev, luskavice ter v boju proti celulitu. Eterično olje pomaranče nudi lasem lesk in jih dodatno čisti.

3,009,60

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje sladke pomaranče, hladno stiskano, BIO

INCI: Citrus sinensis

Eterično olje pomaranče se pridobiva s hladnim stiskanjem lupine tega znanega agruma. Ima značilno svež in sladek vonj in se veliko uporablja za osvežitev prostorov. Blaži vsa notranja in zunanja vnetja, pospešuje krvni obtok, zavira rast mikrobov in pozitivno deluje na prebavo, ter pomaga dvigovati imunski sistem. Učinkuje tudi antidepresivno, proti strahovom in tesnobi in je dobro za dvig razpoloženja. V kozmetiki se uporablja za pomoč pri zdravljenju aken, mozoljev, luskavice ter v boju proti celulitu. Eterično olje pomaranče nudi lasem lesk in jih dodatno čisti. Deluje tudi kot antikoagulant, protivnetno, baktericidno in antipazmotično, je antiseptik, diuretik in stimulant.  To je koristno pri pomirjanju suhe, razdražene kože, kakor tudi aknaste kože. Eterično olje pomaranče je odlično za odstranjevanje suhe kože na stopalih.

Izvor: Južna Afrika, Meksiko

Eterično olje pomaranče se dobro ujema z eteričnim oljem bergamotke, sivke, limone, mire, nageljnovih žbic, cimeta, evkaliptusa, pelargonije, neroli, vrtnice, jasmina, Ylang-Ylang itd.

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO sladka pomaranča, BIO) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.