Eterično olje vrtnice (damaščanska) 100%

Eterično olje vrtnice je poznano po svojem prelepem cvetnem vonju in blagodejnem vplivu na kožo, ki jo revitalizira, regenerira in dobro gladi gubice. Psihološki učinek vrtnice je ustvarjanje občutka sigurnosti in ugodja, vonj pa je izredno dolgotrajen.

39,10371,10

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje damščanske vrtnice 100%

INCI: Rosa damascena

Vrtnica je poznana po svojem prelepem cvetnem vonju in blagodejnem vplivu na kožo, ki jo revitalizira, regenerira in dobro gladi gubice. Psihološki učinek vrtnice je ustvarjanje občutka sigurnosti in ugodja, vonj pa je izredno dolgotrajen in je zato to eterično olje izjemno cenjena sestavina parfumov.

Eterično olje bolgarske vrtnice se dobro ujema z vsemi eteričnimi olji, še posebej pa z eteričnim oljem bergamotke, kamilice, geranije, sandalovine in Ylang-Ylang.

Izvor: Turčija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO damaščanska vrtnica) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Količina

, , , , ,

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.