Gama orizanol

Gama orizanol vpija UVA in UVB žarke in preprečuje njihov prenos na kožo. Gama orizanol ščiti kožne lipide pred oksidacijo in preprečuje sončne in starostne pege ter potemnitev kože.

15,8071,30

Počisti

Opis izdelka

Gama orizanol

INCI: Oryzanol

Gama orizanol je znana tudi pod imenom olje riževih luščin, saj prav te vsebujejo to sestavino. Vsebuje sterole in ferulne kisline, ki pomagajo uničevati proste radikale v koži. Šele v zadnjem času pa so ugotovili lastnost, zaradi katere je gama orizanol najbolj poznan v kozmetični industriji. Gama orizanol vpija UVA in UVB žarke in preprečuje njihov prenos na kožo. Zato to sestavino pogosto najdemo v kremah za sončenje. Gama orizanol prav tako ščiti kožne lipide pred oksidacijo in preprečuje sončne in starostne pege ter potemnitev kože. Gama orizanol je tudi hranilo za kožo, saj pospešuje prekrvavitev pod kožo in je enostavno vpojna.

Opozorilo

Izdelki so namenjeni kozmetični uporabi.

Gama orizanol se uporablja v majhnih količinah, saj so nekatere raziskave pokazale, da lahko večje količine povečajo količino testosterona, rastnega hormona in drugih anaboličnih hormonov.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Količina (g)

, , , ,

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.