Eterično olje citronele, BIO

Eterično olje citronele ima prodoren in močan vonj po citrusih. Umirja krče, pomaga pri izločanju tekočin iz telesa in znižuje vročino. Je antiseptik, baktericid, pomaga pri čirih, ekcemih, deluje protistresno, proti močnemu potenju in artritisu. Je tudi dobra zaščita proti komarjem in drugim insektom.

3,5014,90

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje citronele, BIO

INCI: Cymbopogon nardus

Eterično olje citronele pridobivajo z destilacijo velikih, ozkih, ravnih listov, prvotna država citronele pa je Nepal, Java, Cejlon. Po vonju je podobna melisi in se jo lahko kaj hitro zamenja. Eterično olje citronele ima prodoren in močan vonj po citrusih. Umirja krče, pomaga pri izločanju tekočin iz telesa in znižuje vročino. Je antiseptik, baktericid, pomaga pri čirih, ekcemih, deluje protistresno, proti močnemu potenju in artritisu. Je tudi dobra zaščita proti komarjem in drugim insektom.

Eterično olje citronele se najbolje meša z eteričnim oljem evkaliptusa, sivke, cedre in  pomaranče.

Izvor: Kitajska

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO citronele, BIO) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.