Eterično olje kamilice (rimska)

Zaradi svojih vsestranskih blagodejnih učinkov sodi kamilica med najbolj znane zdravilne rastline. Eterično olje zelo dobro pomaga proti vnetjem in pospešuje celjenje ran. Predvsem pa je znano tudi po svojih blagodejnih učinkih na počutje, saj pomirja, blaži hiperaktivnost in razdražljivost. Pomaga tudi pri odpravljanju nespečnosti in glavobolov.

18,00159,50

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje rimske kamilice

INCI: Anthemia nobilis

Kamilica je poznana že več kot 4000 let. Zaradi svojih vsestranskih blagodejnih učinkov sodi med najbolj znane zdravilne rastline. Zelo dobro učinkuje proti vnetjem in pospešuje celjenje ran. Eterično olje kamilice je znano tudi po svojih blagodejnih učinkih na počutje, saj pomirja, blaži hiperaktivnost in razdražljivost. Pomaga tudi pri odpravljanju nespečnosti in glavobolov. Uporablja za tudi za hitrejšo obnovo zelo občutljive in poškodovane kože.

Eterično olje kamilice se dobro ujema z eteričnim oljem sivke, geranije, čajevca, limone, bergamotke, Ylang-Ylang itd.

Izvor: Madžarska

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO rimske kamilice) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Količina

, , , , ,

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.