Eterično olje sivke

Eterično olje sivka je najbolj univerzalno eterično olje, z blagodejnimi učinki tako na telesno kot duševno zdravje, kot tudi na ravnovesje telesnih procesov. Pomaga tudi pri raznovrstnih težavah z zdravjem in nespečnosti.

3,9018,00

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje sivke

INCI: Lavendula angustifolia

Eterično olje sivke je kraljica med eteričnimi olji. Ne samo, da je najbolj zaželeno in najbolje prodajano, je tudi vsestransko eterično olje, ki pa ga večina pozna po njeni pomirjujoči noti. Eterično olje sivke ima svež cvetlični vonj, z zeliščnimi podtoni. Na splošno velja, da eterično olje sivke predvsem umirja, miri in sprošča ter blagodejno vpliva na spanje. Kljub temu pa učinkuje tudi kot analgetik, antidepresiv, insekticid in deodorant. Prav tako deluje tudi proti parazitom in revmi. Poznano pa je, da odganja molje. Eterično olje sivke pomaga tudi pri zdravljenju kašlja in gripe in glavobola. Hitro bo delovalo tudi ob pikih žuželk (zmanjšalo bo rdečico in lajšalo bolečino).

Eterično olje sivke se odlično meša s katerimkoli eteričnim oljem, saj posameznemu olju izboljša njegove lastnosti.

Izvor: Bolgarija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Pred neposrednim nanosom eteričnega olja na kožo, ga je potrebno redčiti v tekočini ali olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO sivke) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.