Eterično olje pelargonije (geranija) 100%

Eterično olje pelargonije je v aromaterapiji poznano kot vsestransko učinkovito olje. Deluje protibakterijsko, protiglivično, protivnetno, diuretično in regenerativno. Izboljšuje tudi prilagoditev telesa na stres. Je tudi eno pomembnejših eteričnih olj za nego kože, tako nečiste kot občutljive in nagnjene k ekcemom ter luskavici.

13,40113,60

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje pelargonije (geranija) 100%

INCI: Pelargonium graveolens

Eterično olje pelargonije se pridobiva se z destilacijo cvetov in listov. Ima zelo prijetni vonj, nekoliko citronski in podoben vonju vrtnice. Deluje protibakterijsko, protiglivično, protivnetno, diuretično in regenerativno. Izboljšuje tudi prilagoditev telesa na stres. Je tudi eno pomembnejših eteričnih olj za nego kože, tako nečiste kot občutljive in nagnjene k ekcemom ter luskavici. Ker deluje vsestransko je v aromaterapiji tudi poznano kot vsestransko učinkovito olje. Največ pa se jo uporablja pri zastajanju vode v telesu, v masažah pa za limfno drenažo in odpravljanje celulita.

Eterično olje pelargonije se dobro ujema z eteričnim oljem bergamotke, citronele, jasmina, sivke, limone, limonine trave, neroli itd.

Izvor: Francija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO pelargonije) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.