Eterično olje brina

Eterično olje brina ima izredno naravno sposobnost uničevanja različnih klic ter pomoči pri telesnem in duhovnem prečiščevanju. V aromaterapiji blagodejno vpliva na dihalne poti, sprošča in pomaga pri stresu in nespečnosti.

4,0019,60

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje brina

INCI: Juniperus communis

Brin se že od časa Starega Egipta uporablja zaradi izredne naravne sposobnosti uničevanja različnih klic ter pomoči pri telesnem in duhovnem prečiščevanju. Rimljani in Grki so njegove veje zažigali tako na pogrebih kot doma za prečiščevanje ter ga koristili za preprečevanje širjenja epidemij. Jagode zorijo dve leti, prvo leto so zelene, šele drugo leto potemnijo. V aromaterapiji blagodejno vpliva na dihalne poti, sprošča in pomaga pri stresu in nespečnosti.

Eterično olje brina se dobro ujema z eteričnim oljem sivke, bergamotke, ciprese itd.

Izvor: Makedonija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO brina) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.