Eterično olje Ylang Ylang I

Ena od pomembnih aromaterapevtskih učinkovin Ylang-Ylanga je uravnavanje krvnega tlaka, deluje pa tudi proti tesnobi, jezi in šoku. Še posebno je primeren za ženske, ker jim pomaga najti notranjo samozavest in erotično čutnost.

5,6035,60

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje Ylang-Ylang I

INCI: Cananga odorata

Drevo kananga je zimzeleno drevo, ki raste na Madakaskarju, v Maleziji in Indoneziji. Eterično olje se pridobiva s parno ali vodno destilacijo cvetov in ima močan sladek, cveten, tropski vonj z lesnatimi podtoni. Ena od pomembnih aromaterapevtskih učinkovin Ylang-Ylanga je uravnavanje krvnega tlaka, deluje pa tudi proti tesnobi, jezi in šoku. Še posebno je primeren za ženske, ker jim pomaga najti notranjo samozavest in erotično čutnost.

Eterično olje Ylang-Ylang se zelo dobro ujema z eteričnim oljem bergamotke, sivke, neroli, sandalovine itd.

Izvor: Francija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO Ylang-Ylang I) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.