Eterično olje pačuli

Poleg svojega značilnega vonja je pačuli znan po blagodejnem vplivu na zdravljenje in regeneracijo kože in tkiv. Uporablja se za blaženje stresa in nemira, deluje celo rahlo hipnotično. Pomaga tudi pri odpravljanju depresije in tesnobe. Pomaga tudi pri glivičnih vnetjih, pri odvajanju odvečne tekočine iz telesa in proti celulitu.

3,9018,80

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje pačuli

INCI: Pogostermon cablin

Poleg svojega značilnega vonja je pačuli znan po blagodejnem vplivu na zdravljenje in regeneracijo kože in tkiv. Eterično olje je oranžne barve in gosto. V prejšnjem stoletju so ga množično uporabljali kot parfum in v tej industriji se veliko uporablja tudi danes. V aromaterapiji se uporablja za blaženje stresa in nemira, deluje celo rahlo hipnotično. Pomaga tudi pri odpravljanju depresije in tesnobe. Pomaga tudi pri glivičnih vnetjih, pri odvajanju odvečne tekočine iz telesa in proti celulitu.

Eterično olje pačuli se dobro ujema z eteričnim oljem sandalovine, cedre, vrtnice, sladke pomaranče, bergamotke, mire, sivke itd.

Izvor: Indonezija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO pačuli) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.