Eterično olje jelke

Eterično olje jelke deluje antibakterijsko in proti krčem, vnetjem, mikrobom in proti bolečini. Zato se ga uporablja za lajšanje bolečin pri artritisu in revmi in proti krčem. Pri okužbah dihal pripomore tudi k izkašljevanju in odvajanju sluzi.

4,0019,20

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje jelke

INCI: Picea abies

Zimzelena jelka uspeva v področjih s hladnejšim podnebjem. Severnoameriški Indijanci so olje jelke uporabljali za duhovne obrede ter kot zdravilo za različne tegobe. Vonj eteričnega olja je močno osvežilen, prečiščevalen in obudi spomine na Božič. Eterično olje jelke deluje antibakterijsko in proti krčem, vnetjem, mikrobom in proti bolečini. Zato se ga uporablja za lajšanje bolečin pri artritisu in revmi in proti krčem. Pri okužbah dihal pripomore tudi k izkašljevanju in odvajanju sluzi. Eterično olje jelke je uporabno tudi za izdelavo domačih čistil.

Eterično olje jelke se dobro ujema z eteričnim oljem cedre, brina, bora itd.

Izvor: Rusija

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO jelke) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.