Eterično olje kadilne bosvelije (carteri)

Eterično olje kadilne bosvelije deluje zelo sproščujoče in je še danes nepogrešljivo pri meditacijah. Njen vonj je svež, citrusen in hkrati pomirja in povzdiguje. Blaži tudi težave z dihali. V kozmetiki se uporablja za negovanje zrele kože in za preprečevanje nastajanja gub.

5,5034,90

Počisti

Opis izdelka

Eterično olje kadilne bosvelije (carteri)

INCI: Boswellia carteri

Eterično olje kadilne bosvelije deluje zelo sproščujoče in je še danes nepogrešljivo pri meditacijah. Uporablja se tudi pri cerkvenih obredih. Njen vonj je svež, citrusen in hkrati pomirja in povzdiguje. Blaži tudi težave z dihali. V kozmetiki se uporablja za negovanje zrele kože in za preprečuje nastajanja gub. Ima počasno hlapno noto.

Eterično olje kadilne bosveilje se dobro ujema z eteričnim oljem bergamotke, mandarine, neroli, Ylang-Ylang, rožmarina, sivke itd.

Izvor: Indija, Afrika

Opozorilo

Vsi naši izdelki so namenjeni samo kozmetični uporabi in niso za uživanje. Eterično olje je pred neposrednim nanosom na kožo potrebno redčiti v tekočini ali drugem nosilnem olju.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu (EO kadilne bosvelije) v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Količina

, , , , ,

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj, bi želeli dodati vašega?

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki ki so kupili ta izdelek.